Webhotell for ethvert behov

Mediaverkstedet leverer webhotell for ethvert behov! Enten du søker webhotell for ditt firma, ditt idrettslag, din lille web-logg eller for en nettbutikk så kan vi finne riktig løsning for deg. Vi drifter webhotell på moderne utstyr og med de krav til stabilitet, teknologi og driftssikkerhet som vi mener ethvert webhotell må kunne levere.

Web-tjenester for næringslivet

Store eller små virksomheter? Enkle eller kompliserte nettsteder? Mediaverkstedet drifter webhosters.no og tilbyr en rekke ulike kontoplaner. Vi tilbyr kontoplaner for den profesjonelle web-utvikler med støtte for PHP og MySQL databaser. Komplett med e-post, bruksstatistikk, adresselister, enkel installasjon av et hundretall OS-produkter (Open Source) osv. for å kunne møte det enkelte foretaks behov. Sammen med webdesign, produksjon av nettsteder og publiseringsløsninger skulle derfor alt ligge tilrette for realisering av nettopp det interaktive tilbudet dere ønsker å utvikle.

Domeneregistrering

Mediaverkstedet kan bistå deg med registrering av domenenavn i nær sagt ethvert topp-domene. Vi er autorisert registrar for .no og en av markedets rimeligste på registrering og parkering av domener. Registrering i internasjonale domener som .com, .net og .org løses også raskt og rimelig. Og skulle dere ønske mer sjeldne topp-domener som .tv e.l. så løser vi også dette.

[line_dotted]
[icon_box title=»webhosters.no» url=»http://webhosters.no» caption=»For små og store kunder» more_text=»Les mer» icon=»server»]Driftssikkerhet, stabilitet og kapasitet er viktig for enhver serverpark. Våre servere overvåkes hele døgnet hele året rundt. Serverne er trygt plassert i et driftsmiljø på et av de viktigste knutepunktene i internetts ryggrad.

Webhotell innebærer at flere domener/kunder deler en server. Men dette skjer uten at det går på bekostning av tilgjengelighet for kundenes nettsteder. Vi overvåker våre servere 24/7/365 og sørger for at de ikke utsettes for en belastning som går utover responstid osv. Vi oppgraderer serverne jevnlig uten driftstans. Og vi bytter ut gamle servere uten at det går utover kunders opplevelse av hvor tilgjengelig akkurat deres domener er.[/icon_box]

[icon_box title=»Webhotellforhandler?» url=»http://mediaverkstedet.no/kontakt-oss/» caption=»For webdesignere og webprodusenter» more_text=»Kontakt oss» icon=»server»]Vi kan tilby fordelaktige løsninger for virksomheter som har behov og/eller ønske om å levere webhotell som del av pakkeløsning eller leveranse til sine kunder. Man kan starte med enkeltkontoer helt tilpasset egendefinert behov og vokse sømløst opp til dedikerte servere der vi forestår alt teknisk vedlikehold. Kontakt oss gjerne for mer informasjon, priser osv.[/icon_box]
[icon_box title=»Serverplass uten web» url=»http://miniserver.no» caption=»For de som bare trenger epost og webdisk» more_text=»Les mer» icon=»server»]Vi må bare innrømme det: servertjenester uten web har vært underkommunisert! Ikke alle har behov eller ønske om å lage nettsted (hjemmesider, web osv.) selv om de ønsker epost på eget domenenavn. Vi har i en årrekke tilbudt egne eposthotell-kontoplaner. Men presentasjonen av denne typen tjenester har vært, og er, for dårlig. Dette ønsker vi å gjøre noe med. Derfor lanserer vi om ikke lenge miniserver.no der vi vil presentere kontoplaner som kun tilbyr epost og webdisk. Epost fordi folk rett og slett gjerne vil ha sin egen adresse uavhengig av hvem de idag har internettaksess fra osv. Kombinert med webdisk fordi det av og til er bedre å dele dokumenter, foto osv. på andre måter enn via epost. I tillegg kan webdisk være greit for sikkerhetskopiering av de viktigste dokumentene og fotos som den enkelte ønsker å ta vare på.

Hvis denne type tjenester er interessant for deg så kan du allerede idag melde deg på miniserver.no[/icon_box] [/one_third_last]