mediaverkstedet_kampanjeHar dere kontakt med gamle kunder? Holder dere dem orientert om nyheter fra dere? Eller er det for tungvint? Og gir dere potensielt nye kunder muligheten til å bli oppdatert om nyheter fra dere? Koster mer enn det smaker sier dere kanskje.

Vi kan produsere nyhetsbrev som sendes ut via Mailmojo. Nyhetsbrev som både er lekre, informative og responsive (dvs. at de utseendemessig justerer seg til den skjermstørrelsen de vises på). Og også her kan vi ta hele jobben: design, produksjon, tekstbearbeidelse og utsendelse. Det eneste dere leverer oss er elementene som skal benyttes i budskapet: tekstgrunnlag, sider/nettsteder det skal lenkes til og eventuelt bilder.

Vi benytter fastpris for komplett jobb for engangsutsendelse. Og vi kan påta oss oppdrag med (nesten) jevnlige utsendelser på vegne av dere. Oppdrag av sistnevnte typen faktureres kvartalsvis etter fastprisavtale med dere. Kontakt oss for en prat.

Utsendelse av nyhetsbrev via epost må alltid skje i hht. gjeldende lover og regler (eks. Markedsføringsloven). Vi bistår og rettleder i denne jungelen og sørger for at nyehtsbrevene deres ikke stemples som søppelpost (spam). Mailmojo-tjenesten gir også enkel oppdatering og vedlikehold av epostlister – tilnærmet automatisk. På den måten vil det være enkelt for nye kunder å følge med på hva som skjer hos dere. Og alle, både nye og gamle kunder, kan når som helst melde seg av epostlisten vha. et enkelt klikk i nyhetsbrevet de mottar.

Blir nyhetsbrevene fra dere en liten suksess eller en godbit folk gjerne deler så er dette også svært enkelt vha. Mailmojo-tjenesten. Vi setter opp nyhetsbrevet slik at mottakere kan dele det med andre via epost, Twitter, Facebook eller LinkedIn. Dermed får dere best mulig spredning og bredere omtale. Alt dette er viktig for å skille seg ut i konkurransen om kundene.